Разследват син на партиен лидер в Благоевград - бивш полицейски

...
Разследват син на партиен лидер в Благоевград - бивш полицейски
Коментари Харесай

Синът на червен лидер кара пиян, крият го

Разследват наследник на партиен водач в Благоевград - някогашен полицейски шеф.

Деян Милев - синът на ръководителя на Българска социалистическа партия в града Любен Милев, за повторно издъни татко си, осведоми enovina.bg.

Деян, който е професионален водач, е хванат от пътните служители на реда солидно пийнал в центъра на Благоевград, само че казусът не се оповестява публично от полицията.

Милев е тестван за алкохол, тестът потвърдила много над 1,2 промила.

До залавянето му се стигнало след подаден сигнал на телефон 112 от бдителни жители, които били в питейно заведение. След като напуснал кръчмата солидно почерпен, Деян се метнал в колата си. Спрели го в региона на Младежкия дом. Моментално униформените свалили регистрационните табели на автомобила, потвърдиха от КАТ-Благоевград.

Ден-два по-късно негов другар, с който били в автомобила, декларирал пред проверяващите, че не Деян, а той е карал. Дали ще се кредитират показанията на Кошаревския очевидец, ще стане ясно в хода на досъдебното произвеждане.

Вероятно "рамо е дал " и аленият водач Любен Милев, ползвайки старите си връзки в полицията. Спасяването му от прокуратурата е неотложно, защото без шофьорска брошура Деян ще загуби работата си в чужбина.

Преди към 6 години Деян Милев бе арестуван от охранатата на магазин "Метро " в Благоевград. Той и негов другар тогава бяха засечени от камерите на обекта, че е отмъкнал състезателен екип за над 80 лв.. Операторът незабавно пуснал алармата, а на мястото на престъплението пристигнали криминалистите, които по необясними аргументи пропуснали да сезират прокуратурата в Благоевград.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР