Разговарях с много възрастни хора, не са се затруднили с

...
Разговарях с много възрастни хора, не са се затруднили с
Коментари Харесай

Каримански: Приемането на еврото ще отвори пазари за малкия бизнес

Разговарях с доста възрастни хора, не са се затруднили с машинното гласоподаване. Дама на 97 т. сподели, че се е справила единствено за 30 секунди. На други е била нужна под минута. Това разяснява Любомир Каримански, претендент за народен представител от партията " ИТН " пред 7/8 тв. Според него въздействие на ниската изборна интензивност е оказало това, че партиите на статуквото непрекъснато са казвали на хората, че няма да могат да се оправят. " В казионните медии като Българска национална телевизия вървят репортажи какъв брой машини няма да работят, а те бяха под 1% ", разяснява Каримански пред Тошко Йорданов.

По тематиката за ниската интензивност на ромите на тези избори Каримански сподели, че би трябвало да се промени политиката към малцинствата - те не би трябвало да бъдат държани в гета, а да бъдат разпръснати, с цел да се социализират. " Правилната посока е да бъдат измежду популацията. Те бързо се учат, децата бързо научават да работят с таблети и така нататък Важно е в каква посока ще ги поведем ", сподели Каримански.

Топфинансистът на " ИТН " разяснява и какви са разновидностите за подкрепяне на дребните и междинните компании. Като един от проблемите той уточни неналичието на пазари за МСП.

" Малкият и междинен бизнес би трябвало да бъде подкрепят откъм пазари. Ние не можем да излезем в други страни заради неналичието на конкурентноспособност. Когато ние имаме опция да приемем еврото, ще се отворят доста пазари - първо по линия на кредитния рейтинг и второ, ще има доста благоприятни условия за финансиране ", сподели Каримански.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР