Най-малката парламентарно представена партия Величие също като ПП-ДБ няма да

...
Най-малката парламентарно представена партия Величие също като ПП-ДБ няма да
Коментари Харесай

Величие-то Мараков ще преговарят само с Борисов, не с дамите му

Най-малката парламентарно показана партия " Величие " също като ПП-ДБ няма да се яви на диалози с ГЕРБ-СДС за сформиране на държавно управление.Това стана ясно от думите на ръководителя на " Величие " Николай Марков пред БНР.

" С контактьорски групи на мен ми е обидно да си приказвам, не знам на другите по какъв начин не им е обидно. Борисов е индивидът водач и него желая да изслушам. Назарян и Теменужка не са водачи, те могат на следващия ден да ми предложат с чистачката в ГЕРБ да се срещна ", разяснява Марков.

По думите му в политиката е процедура криенето зад женски, необятни гърбове. В случая с дамите на Бойко Борисов нямало какво да си каже.

Марков очаквал среща на водач с водач и прикани Борисов да го предложения на среща, в случай че реши, че има какво да си каже с водач, който има 100 000 души зад тила си.

" Човек би трябвало да взима осведомени решения. Това е виновното решение. Ангажиментите идват от водач към водач, тъй като отговорността - политическата, е на водача. Ако всички си съблюдаваме реда, България ще се оправи бързо ", предложи Марков.

Марков е безапелационен, че медиите са прокарват " поръчкова социология ". На изказванието, че влизането на " Величие " в Народно събрание е тайнственост, той отговори:

" Вярата в Бог е също тайнственост, само че това не трансформира нещата, че хората имат вяра в Бог. "

И даде обещание да заведе каузи против публицисти, афектиран, че са наричани фракция, кал, червеи, освен това обществено в ефир.

Според него " Величие " е била скрита от социологията, която се оказала подправена. " Ние сме единствената партия, която направи срещи в 50 града, в 3 страни и най-после да ни нарекат фейсбук партия или тик-ток партия. От всички първи, коя друга партия се появи пред народа ", запита Марков?

Той изясни, че в Народно събрание вижда 2 вектора. Източен, който защитавал съветските ползи и западен, който защитавал непознати ползи. Според Марков никоя партия не защитавала българските ползи.Затова и пристигнала " Величие " - с цел да вкара нов морал, както означи водачът й. Той обаче предвижда, че ще има кабинет от ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ.

Според него нито ГЕРБ е евроатлантическа партия, нито Движение за права и свободи.

" Не гледайте кой вее байряка! Кой осъществя стратегическите планове на Русия в България? Кой? Това са милиарди! И аз мога да подвигна евроатлантическия влаг. Червената линия е България да не бъде вкарана във война. Защото след война има единствено тишина, ковчези и забрадени хора. Тази линия не би трябвало да се прекрачва и това е замисълът на идващото държавно управление. Но когато се случи юли, ще се сетите за моите думи ", разяснява още Николай Марков.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР