Наесен с песен ще е положението в буквалния смисъл на

...
Наесен с песен ще е положението в буквалния смисъл на
Коментари Харесай

Завъртяха голяма интрига с Мария Илиева и Ивана за Гласът на България

Наесен с ария ще е ситуацията в дословния смисъл на думата, тъй като се задава и нов сезон на " Гласът на България ". И в него, за втора поредна година, като жури влиза певицата Мария Илиева, цитира Уикенд.

Нейното място обаче, още занапред провокира полемики в обществените мрежи, най-много поради тиражираните клюки, че на нейно място са гласяли фолкдивата Ивана. Ивана обаче, отпаднала като вид поради Мария Илиева.

Преди дни от bTV съобщиха, че тази година в " Гласът " на мястото на Миро влиза Влади Ампов-Графа, а по-късно стана ясно, че другите в алените столове ще са Дара, Мария Илиева и Иван Лечев.

Младата певица Дара е като бетонирана във формата, особено след блестящото си показване в " Денсинг старс ", което я трансформира във всенародна фаворитка. Иван Лечев пък, към този момент от много време наподобява непреклонен там, като неговото идно присъединяване ще е 8-мо поредно.

Миро нанесе нечовечен удар по bTV, сподели цялата истина за договарянията с " Гласът на България " ВИДЕО

А Ивана, за която валят сега клюки, беше наставник в първи сезон на музикалния формат, преди 13 години, а на финала на кастингите на мрачно предходната година се яви като специфична изненада на менторите и публиката.

Тази година тя празнува и своите 25 години на професионална сцена, по тази причина мнозина от почитателите й бяха уверени, че още веднъж ще я видят в " Гласът на България ".

Освен това Певицата на народа, както назовават изпълнителката от години, е една от дребното в историята на предаването досега, от чийто тим е излязла същинска звезда – колежката й Роксана. Мария Илиева обаче, очевидно е надалеч по-апетитна хапка за продуцентите, най-малко към този момент, написа " Уикенд
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР