Разговорите, които проведохме до момента показаха, че имаме сходство с

...
Разговорите, които проведохме до момента показаха, че имаме сходство с
Коментари Харесай

Деница Сачева: Имаме сходство с ДПС за основните приоритети

" Разговорите, които организирахме досега демонстрираха, че имаме подобие с Движение за права и свободи във връзка с главните цели на страната ни ". Това съобщи през днешния ден на брифинг в Народното събрание Деница Сачева от ГЕРБ-СДС, след извършените договаряния с представители на Движение за права и свободи за сформиране на държавно управление.
 
 Преговорите сред ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи започнаха Преговорите сред ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи започнаха Източник: Zonanews
" България има потребност от качествена смяна на политическото държание, както и на метода на говорене и държанието на водачите ", означи Сачева.
 
" Вече няколко подред избора, гласоподавателите споделиха едно и също, те не желаят повече политика на борба, те не дават своето доверие на нито една политическа партия и ясно споделят, че би трябвало да има политика на единодушие ", уточни Деница Сачева.
 
Тя сподели, че резултатите дават съображение да се направи извода, че повече не може да се бяга от отговорност:
" Затова изпратихме покана за диалози по политики и по цели до всички парламентарно показани политически групи, на която се отзоваха от Движение за права и свободи, а отвод е получен от " Продължаваме промяната-Демократична България " и " Възраждане ".
 
 Преговарящите от страна на ГЕРБ-СДС: Рая Назарян, Деница Сачева, Теменужка Петкова Преговарящите от страна на ГЕРБ-СДС: Рая Назарян, Деница Сачева, Теменужка Петкова Източник: Zonanews
В преговорния екип на ГЕРБ-СДС бяха Деница Сачева, Теменужка Петкова и Рая Назарян. От страна на Движение за права и свободи на срещата участваха Йордан Цонев, Елван Гюркаш, Ертен Анисова, Искра Михайлова, Станислав Анастасов и Байрам Байрам.
 
 От страна на Движение за права и свободи пристигнаха: Йордан Цонев, Искра Михайлова, Станислав Анастасов, Ертен Енисова, Елван Гюркаш и Байрам Байрам. От страна на Движение за права и свободи пристигнаха: Йордан Цонев, Искра Михайлова, Станислав Анастасов, Ертен Енисова, Елван Гюркаш и Байрам Байрам. Източник: Zonanews
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР