Разголени снимки и еротични фантазии могат да лишат от короната

...
Разголени снимки и еротични фантазии могат да лишат от короната
Коментари Харесай

Ще отнемат ли короната на новата Мис България?

Разголени фотоси и еротични мечти могат да лишат от короната Радинела Чушева, някогашната адреналинка от " Господари на ефира ", която завоюва наградата Мис България преди броени седмици. Другото което тя завоюва е всеобщо отрицание и сурови рецензии за чиста проба неестетическите си усъвършенствания.

В един от интернет профилите на Радинела има чисто голи фотоси, написа HotArena и напомня, че тъкмо такива фрагменти костваха короната на Теди Бургазлиева, която стана Мис България през 2002 година Мис България Вселена 2017 Николета Тодорова също на бърза ръка се елементарни с короната, след коментар, че множеството девойки си купуват купите против секс.

Мисис България Надя Недялкова се радели с короната, тъй като отхвърли да показа България на интернационален конгрес за хубост, което е едно от отговорностите на миските. На косъм от дисквалифициране бе и Мис България 2015 Марина Войкова – също за разголени фотоси.

Засега короната на сдобилата се с големи устни Радинела не е паднала, тъй като на голите фотоси в профила й не се виждат ясно лицата. Факт е обаче, че се виждат голи гърди и гъз, написа " България през днешния ден ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР