Разбирам тактиката на Лозан Панов да критикува основно Радев, доколкото

...
Разбирам тактиката на Лозан Панов да критикува основно Радев, доколкото
Коментари Харесай

Eвгений Кънев: Панов критикува Радев без нормална логика

" Разбирам тактиката на Лозан Панов да подлага на критика главно Радев, доколкото измежду хората от Протеста има доста почитатели на последния, които се пробва да притегли на своя страна. Това щеше да е в реда на нещата обаче, в случай че неговите причини бяха на място, т.е рецензия, която Радев заслужава. Примерно, пасивността му през първите три години; отбрана ползите на Русия в свои изказвания; делото против военния министър Ненчев за съветските самолети; пасивността и сбърканите послания за КОВИД; предпочитането на Българска социалистическа партия (и себе си) за мандат пред опцията за сформиране на държавно управление и други
Но да атакуваш Радев, че не е направил държавно управление с ГЕРБ и Движение за права и свободи напуща рамките на естествената логичност, която някой протестиращ би могъл да разбере. И против които е протестирал ", съобщи икономистът Евгений Кънев с обява в обществените мрежи, представен от actualno.com.
" Време е Лозан да спре с позиционирането по отношение на другите и да потърси лична светлина, с която да огрее евентуалните си гласоподаватели. Може да акцентира на идея, която да сплоти българите: справедливостта. Чрез нея да проектира българите като европейци, които заслужават по-добър стандарт на живот; той да стане лице на нова България, чийто бранд на новаторска страна да популяризира пред света и топ задгранични инвеститори; да работи за смяна на мястото на България в Европейски Съюз и така нататък Без позитивизъм няма да успее да вземе даже колкото Демократична България. Дано ме чуят и неговите съветници. ", добави той.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР