Разбира се, никой не отменя класиката – черна къса рокля

...
Разбира се, никой не отменя класиката – черна къса рокля
Коментари Харесай

8 навика, които правят женския вид скучен

Разбира се, никой не анулира класиката – черна къса рокля с перлено колие или черни панталони със строга бяла блуза. Те би трябвало да са в дрешника ви, само че би трябвало да има ярки неща, които отразяват вашата персона. Опитайте сочни цветове, смели комбинации. Между другото, черното и сивото се съчетават съвършено с всеки цвят!

2. Чантата, обувките и коланът постоянно са в един и същи цвят

Това от дълго време не е златно предписание, а стандарт за мързеливите. Да, за нас е по-лесно да не мислим, а да изберем благонадежден вид. Но монотонността постоянно е скучна. За да сте сигурни, можете да употребявате щампа на шал като намек за цветове.

3. Без бижута от боязън да не изглеждате неуместно

Твърде малко е скучно, прекалено много е вулгарно. И с цел да не рискуваме да изглеждаме безвкусни, постоянно още веднъж избираме надеждната „ скучна “. Има просто решение, препоръките на множеството стилисти: бижутата би трябвало да са не повече от три. И тогава дайте място на въображението си.

4. Винаги закопчан до дъно

Има изображения, в които наподобява добре, само че по принцип последното копчена ризата просто не е предопределен да се закопчава! Изключение е, в случай че носите вратовръзка.

5. Без пластове в облеклата

Хвърлянето на сако върху рокля, прибавянето на бухнал шал, блуза с пай ослепителен пуловер върху риза са лесни способи да добавите характерност към изображението.

6. Токчета за рокля, обувки за фитнес за дънки

Защо да не опитате противоположното? Рокля с кецове може да наподобява доста смела, а тесните дънки, свободната риза и високите токчета са извънредно секси съгласно множеството мъже.

7. Само елементарни облекла в цвят без принт

Принтът притегля вниманието, работи като аксесоар и прави изображението по-интересно. Основното предписание – единствено един подробност от дрешника би трябвало да бъде с щампа, тогава изображението ще бъде стилно, а не вулгарно.

8. Най-честата прическа – коса на кон

Това е практично, бързо и … скучно. Промяната на прическата е най-лесната и в това време най-трудната стъпка в смяната на изображението. Често ни е мъчно да решим заради боязън от крах или боязън от „ загуба на себе си “. Просто би трябвало да запомните 3 неща: косата пораства бързо обратно, скучна и банална прическа е малко евентуално да притегли вниманието и, най-важното, смяна на изображението води до позитивни промени в живота! За това можете да рискувате да станете неустоими.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР