Районният съд в Асеновград е взел мярка за неотклонение „задържане

...
Районният съд в Асеновград е взел мярка за неотклонение „задържане
Коментари Харесай

Арестуваха 17-годишния хлапак, блъснал жена с мотоциклет в Асеновград и избягал

Районният съд в Асеновград е взел мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на 17-годишния Дж. К. от Долни Воден за причиняване с мотоциклет на междинна телесна щета на пешеходка. Инцидентът стана на 22 май.

Според прокуратурата 17-годишният юноша е взел мотоциклет Honda от собствен прочут и е нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата, при което по несъобразителност е предизвикал междинна телесна щета - фрактура на дясна подбедрица, довело до трайно усложнение на придвижването на 40-годишна жена. Избягал е от местопроизшествието, откакто е управлявал моторно транспортно средство, без да има нужната дееспособност.

Мъжът, дал мотоциклета на малолетното момче, е с мярка за неотклонение " гаранция " в размер на 2 000 лв.. Той бе е притеглен като обвинен и за това, че на 22 май 2020 година в Асеновград е подал на тел. 112 погрешна информация за незаконно лишен мотоциклет Honda. Свидетел в залата е декларирал, че асеновградчанинът доста упорствал Дж. К. да вземе мотора, като му споделил, че го е купил особено поради него.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР