Ралф Рангник официално бе назначен за селекционер на националния отбор

...
Ралф Рангник официално бе назначен за селекционер на националния отбор
Коментари Харесай

Рангник е назначен за селекционер на Австрия

Ралф Рангник публично бе назначен за селекционер на националния тим на Австрия, само че ще продължи да извършва консултантска роля в Манчестър Юнайтед през идващите две години.

Договорът на 63-годишния Рангник с Австрия е до лятото на 2024-та година, като контрактът автоматизирано ще бъде продължен с още две години, в случай че отборът се класира за финалите на Евро 2024. " За мен е чест да поема ролята на народен треньор. Особено се вълнувам от вероятността да участваме на европейското състезание в Германия с млад състав, гладен за триумфи ", разяснява Рангник, който все още е треньор на Манчестър Юнайтед, само че след края на сезона ще отстъпи поста на Ерик загар Хаг.

Предшественикът на Рангник отпред на Австрия Франко Фода подаде оставка от поста, откакто отборът загуби полуфиналния плейоф за присъединяване на Мондиал 2022 против Уелс. 

Самият Рангник има контракт за консултантска позиция на " Олд Трафорд " през идващите два сезона. " Гледам с неспокойствие към присъединяване ми в това да оказа помощ на Юнайтед още веднъж да се трансформира в същинска мощ ", съобщи германецът. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР