Ръководството на ЦСКА пусна в продажба билетите за първия мач

...
Ръководството на ЦСКА пусна в продажба билетите за първия мач
Коментари Харесай

ЦСКА остана без подкрепа от Сектор Г за мачовете от Лигата на конференциите

Ръководството на ЦСКА пусна в продажба билетите за първия мач на отбора в Европа против Лиепая от втория кръг в Лигата на конференциите. Сектор " Г " на стадион " Българска войска " ще остане затворен за посещаване за европейските клубни шампионати и почитателите ще са настанени в секторите " А " и " В ".

Ето известието на клуба в формалния уебсайт на " алените ":

Армейци,

Билетите за първия дуел от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите сред ЦСКА и Лиепая към този момент са в продажба онлайн. Срещата ще се играе на 22 юли (четвъртък) от 20:00 часа на стадион " Българска войска ". Феновете ще бъдат позиционирани в секторите " А " и " В " (в взаимозависимост от позволените от УЕФА свободни позиции на стадиона), а бранш " Г " ще бъде затворен за мачовете от евротурнирите.

Припомняме Ви, че билетите са поименни и според българското законодателство се разрешава на трибуните да участват единствено 50 % от седящите места, тъй че в продажба ще бъдат пуснати 4000 пропуща за съответната футболна среща. Билети за правостоящи няма да се продават.

Цените на билетите са:
- Сектор А - 15 лв.
- Сектор В - 15 лв.
- ВИП ложа - 150 лв.

Деца до 7 години влизат на стадиона гратис.

От на следващия ден билети ще се продават и на касата до почитател магазина на " Армията ", която ще бъде с работно време от 10:00 до 18:00 часа. Местата на картодържателите ще се пазят до 16:00 часа на 20 юли (вторник).

Хора с неработоспособност над 49% получават 20% отстъпка от билета за дуела. За потреблението ѝ се дава решение на ТЕЛК.

Моля всички последователи, които ще са на стадиона да съблюдават наложителните противоепидемични ограничения:

- Носене на защитна маска

- Заемане на съответното място на стадиона най-малко през 2 седалки един от различен

- Използване на дезинфектант

- Умоляваме почитателите, които са имали признаци на COVID-19 в последните две седмици да не посещават дуела, с цел да бъде сведено до най-малко разпространяването на ковид.

В деня на мача администрацията ще работи от 10:30 часа.

ВСИЧКИ НА СТАДИОНА!

ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ И С ЦЯЛОТО СЪРЦЕ!

САМО ЦСКА!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР