Ръководството на Левски планира да изплати по една заплата на

...
Ръководството на Левски планира да изплати по една заплата на
Коментари Харесай

Радост в Левски! Ще има заплати

Ръководството на Левски възнамерява да изплати по една заплата на футболистите през идната седмица, оповестява вестник " Тема спорт ".

Това ще се случи, откакто в клуба дойде първият транш от прехвърлянето на Найджъл Робърта в Ди Си Юнайтед.

Нидерландският нападател бе продаден на американците за 1.2 милиона $. По-голяма част от тази сума би трябвало да постъпи по сметка на клуба до дни. На " Герена " се надяваха, че това ще се случи още през вчерашния ден, откакто Ди Си публично показа Робърта, само че това не се случи.

Както е известно, част от чужденците в Левски към този момент се жалваха пред УЕФА за неполучени месечни хонорари. Само трима от легионерите не са си потърсили дължимите суми по формален път. Kолегите от Топспорт към този момент писаха, че измежду тях не са вратарят Звонимир Микулич, Драган Михаилович, Ребин Сулака и Билал Бари.

На " Георги Аспарухов " имат да получават по 3 месечни хонорари. Засега българските футболисти на сините влизат в състояние на управлението и не вършат проблеми.

Очаква се с заплащането на заплати да спадне и напрежението в тима. През тази пролет Левски се показва устойчиво и съумя да се поизкачи в класирането. Тимът към момента не е позволил проваляне през 2021 година в шампионата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР