Ръководството на Барселона излезе с официална позиция, след като властите

...
Ръководството на Барселона излезе с официална позиция, след като властите
Коментари Харесай

Барселона излезе с официална позиция след ареста на Бартомеу

Ръководството на Барселона излезе с публична позиция, откакто управляващите в Испания нападнаха офисите на клуба. Служители от " Икономически закононарушения " влязоха при каталунците, с цел да търсят доказателства по делото " Барсагейт ", което тече от предходната година.

Униформените иззеха голям брой документи и информация, а също така арестуваха някогашният президент на клуба Хосеп Мария Бартомеу, Оскар Грау и Роман Гомес Понти, началник на правната работа на Барса, както и Жауме Масферер, който е някогашен консултант на Бартомеу.

" Във връзка с визитата на отдел “Икономически престъпления” в офисите на “Камп Ноу” тази заран по заповед на градския съд, който го прави за следствие на контракта за мониторинг на обществените мрежи, от Барселона предложиха цялостното си подпомагане към юридическите и полицейските лица по случая, с цел да може да се изяснят обстоятелствата по следствието.

Бяха конфискувани нужните информация и документи, които са свързани с този случай.

Барселона показва най-голямо почитание към настоящата юридическа работа, както и към правилото за непорочност във връзка с забърканите лица ", оповестиха от Барселона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР