Демократичните действащи кандидати за Сенат в цялата страна в ключови

...
Демократичните действащи кандидати за Сенат в цялата страна в ключови
Коментари Харесай

Уязвимите действащи демократи се придвижват към центъра в ключови щати на колебание, докато Байдън съдейства на крайнолявата база

Демократичните настоящи претенденти за Сенат в цялата страна в основни щати на бойното поле се придвижват от ден на ден и повече към центъра и вярно, защото изследванията не престават да демонстрират, че президентът Байдън изостава от някогашния президент Тръмп в доста основни изменящи се щати.

Байдън изостава от Тръмп в шест щата на бойното поле с към шест месеца до изборите, съгласно последните месец, като Байдън изостава в Пенсилвания, Мичиган, Аризона, Джорджия, Невада и Северна Каролина.

Сенаторът от Демократическата партия от Невада Джаки Роузън си сложи за цел да популяризира своите двупартийни акредитиви по време на акцията.

„ Знам през какво минават фамилиите в Невада “, в първата й реклама, с която започва акцията й за преизбиране. „ Ето за какво за първи път се кандидатирах за Конгреса. И по тази причина в Сената работих и с двете партии за решение на проблеми. И постоянно съм се фокусирал върху това да трансформирам живота на хората. “
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР