Ръководството на английския Уест Хем разследва твърдения, че двама германски

...
Ръководството на английския Уест Хем разследва твърдения, че двама германски
Коментари Харесай

Двама журналисти пострадаха по време на сблъсъка Уест Хем - Айнтрахт

Ръководството на британския Уест Хем проверява изказвания, че двама немски коментатори са били нападнати по време на първия полуфинален конфликт от Лига Европа с Айнтрахт Франкфурт в четвъртък вечер.

Според информациите, немските публицисти Филип Хофмайстер и Тим Брокмайер, които работят за станцията Хесишер Рундфунк, са потърпевши, до момента в който били в ефир. Инцидентът е станал след изравнителния гол за домакините дело на Михаил Антонио в 21-та минута. „ Добре сме. Всичко най-хубаво на всички последователи на Уест Хем, които обичат футбола и почитат своите съперници “, написа в Туитър Хофмайстер в четвъртък вечер.

„ Клубът е наясно с случая и ще работи, с цел да разпознава причинителя. В сходство с нашия метод за нулев толеранс, полицията ще получи данните на всяко разпознато лице. То ще получи възбрана за неопределен срок и няма да има опция да влиза на „ Лондон Стейдиъм “ или да пътува с клуба. Няма място за сходен вид държание “, сподели представител на „ чуковете “.

Лондончани отстъпиха на германците с 1:2 в първия мач от последните четири във втория по престижност европейски клубен шампионат. Ансгар Кнауф даде задатък на Франкфурт още в първата минута, преди Антонио да изравни. Даичи Камада обаче след почивката донесе успеха на Айнтрахт. Реваншът в Германия е идващият четвъртък.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР