Растението индийски живовляк не е добре познато на хората, но

...
Растението индийски живовляк не е добре познато на хората, но
Коментари Харесай

Кога и как се пие хуск за отслабване

Растението индийски живовляк не е добре познато на хората, само че за хуск са чували всички, а двете са съвсем едно и също нещо.

Какво е хуск

Всъщност псилиум хуск е външният пласт на семената на растението индийски живовляк и е доста ефикасно средство за намаляване. То съставлява безцветно вещество под формата на гел, което се пие на капсули.

Представлява тип слабително, което обаче има и доста изгоди за здравето. Семената на индийския живоволяк се употребяват в медицината в Иран от епохи, а другояче растението се отглежда през днешния ден най-вече в Индия, Бангладеш и Пакистан.

Как оказва помощ хуск за намаляване

 Хуск за намаляване

Постоянната консумация на хуск оказва помощ на отслабването по следните способи.

Увеличава чувството за задоволеност

Хускът съдържа доста разтворими фибри, забавящи прекосяването на храната през стомаха. Това удължава чувството за насищане. Освен това фибрите оказват помощ за понижаване на апетита, без да пречат на снабдяването с сила.

Подобрява липидния профил

Според изследванията единствено потреблението на 6 грама хуск за 6 седмици може да понижи равнищата на неприятния холестерол, подобрявайки липидния профил. Това подкрепя отслабването.

Подобрява метаболизма

Добрият метаболизъм, регулирането на инсулина и глюкозния толеранс подкрепят здравословно намаляване.

Понижава кръвната захар

Забавянето на прекосяването на храната е гаранция, че равнищата на кръвната захар няма да скачат след всеки банкет на храна. Приемането на псилиум хуск усъвършенства чувството на задоволеност и равнищата на триглицериди, намалява холестерола и подкрепя загубата на тегло.

Как се пие хуск за намаляване

 Кога и по какъв начин се пие хуск за намаляване

Правилният банкет на хуск е посредством включването му в ежедневната диета по избран метод.

- Хуск на прахуляк се разтваря в чаша топла вода. За мирис може да се добави малко лимон, а по-късно се изпива още една чаша вода;

- Може да се добави към смути, примес за сладкиши или палачинки;

- Ако се приема на капсули, се следва предписанието на лекаря за дозата.

Дози хуск за приложимост и странични резултати

Точната доза се дефинира съгласно типа на продукта. Не бива обаче общото количество за ден да надвишава 10 грама. Хора с алергии би трябвало да одобряват хуск единствено след консултация с доктор.

Страничните резултати при погрешен банкет са: увеличена перисталтика, диария, гадене, повръщане, коремни болки, газове, крампи.

При налични алергии може да се получи още затруднено дишане, обриви, сърбеж, отичане на лицето и езика.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР