Очаква се руският президент Владимир Путин да направи пътуване до

...
Очаква се руският президент Владимир Путин да направи пътуване до
Коментари Харесай

До дни Путин ще посети Северна Корея

Очаква се съветският президент Владимир Путин да направи пътешестване до Пхенян " до няколко дни " .

Това разкри пред Yonhap представител на южнокорейския президент.

" Стратегическият разговор по въпросите на дипломацията и сигурността сред Южна Корея и Китай е плануван по същото време, когато Путин ще посети Северна Корея.

Като вземем поради всичко това, ще се уверим, че нашите съществени съдружници и стратегически сътрудници ще се причислят към Южна Корея по въпросите, свързани със Северна Корея ", означи служителят.

Севернокорейският водач Ким Чен-ун изрази вяра, че двамата с съветския президент Владимир Путин ще продължат да укрепват околните си връзки и по този метод ще затвърдят " безконечния крайъгълен камък " в връзките сред двете страни, заяви в сряда КЦНА.

" Смислените връзки и околните приятелски връзки, които ще продължат да съществуват сред нас и в бъдеще, ще затвърдят още повече безконечния крайъгълен камък на връзките сред КНДР и Русия в новата епоха ", е представен Ким да споделя в приветственото си обръщение до Путин, защото Русия чества народен празник.

Според известията Путин ще посети Пхенян още този месец, съгласно отчет на съветския вестник " Ведомости ", оповестен по-рано през седмицата.
 Северна Корея се разгласи за
Северна Корея се разгласи за " несломим приятел по оръжие " на Русия

На фона на идното посещаване на съветския водач в КНДР

По-рано Кремъл удостовери, че президентът е приел поканата на севернокорейския висш водач Ким Чен-ун да посети страната още през 2023 г .

Западни чиновници показаха, че Путин ще търси увеличение на доставките на севернокорейско оръжие за фронта против Украйна.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР