Ръководството на АБВ и лидерите на партията в Монтана са

...
Ръководството на АБВ и лидерите на партията в Монтана са
Коментари Харесай

АБВ със стратегия за развитие на Северозападна България

Ръководството на АБВ и водачите на партията в Монтана са провели среща с поданици на регионалния град. От политическата мощ са изразили изключителната си паника от положението на здравната система в цялата област Монтана, осведомиха от пресцентъра на партията.

Отбелязан е бил отрицателния факт, че в седем от общините на района няма нито една аптека. Във връзка с това от АБВ са показали, че ще търсят диалог с представители на Централния кооперативен съюз, за намиране на решение посредством организирането на мобилни аптеки, каквато процедура ЦКС има във връзка с организирането на мобилни магазини за артикули от първа нужда. От АБВ са разискали с жителите на Монтана и извънредно тревожната конюнктура във връзка с ликвидирането на учебните заведения в огромна част от селата и общините на региона. От партията са декларирали, че ще предложат тактика за развиване на Северозападна България, в която да залегнат дълготрайни решения на посочените проблеми.

По-рано денем представители на управлението на АБВ са се срещнали с поданици на монтанското село Медковец. На срещата участвал и кметът на общинския център Венцислав Куткудейски. По време на диалога ръководителят на АБВ Румен Петков е изложил визията си за положението на левицата в България, което по думите му е сериозно, а явен индикатор за това бил фактът, че за първи път от построяването на работническите и социалистически обединения у нас, левицата нямала нито един регионален кмет.

Според него, в случай че не се откри сериозна и мощна стъпка за разрешаването на проблемите в лявото политическо пространство, неговото въздействие ще отслабне още повече, а това било в сериозен ущърб на обществото, което се нуждаело от мощни обществено ангажирани политики.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР