Да възпитаваме децата с любов към род и Родина и

...
Да възпитаваме децата с любов към род и Родина и
Коментари Харесай

Пеевски: Да възпитаваме децата с любов към род и Родина и заедно с хората да направим България просперираща държава

Да възпитаваме децата с обич към жанр и Родина и дружно с хората да създадем България просперираща страна. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Делян Пеевски по случай 24 май.

„ Честит да е и ярък 24 май – Денят на книжовността, българската книжовност,

култура и просвета. Поклон пред великото дело на Св. Св. Кирил и Методий, пред неуморните старания на учители, преподаватели, дейци на културата и просветители, записали и утвърждаващи мястото на България в Европейската цивилизация. С пожелания за мир и благополучие, да възпитаваме децата си с обич към жанр и Родина, към познание и знание с повече национална горделивост и самочувствие! И дружно с хората да създадем България просперираща страна, в която народът преуспява. Честит празник, написа още Пеевски.

Източник: Движение за права и свободи

Пеевски: Да възпитаваме децата с обич към жанр и Родина и дружно с хората да създадем България просперираща страна 24.05.24 08:28 КЕШ Е МАНТРАТА! Запис. ПП/ДБ желаят единствено кеш, преодоляване на финансови потоци и службите, с цел да мачкат(ВИДЕО) 24.05.24 08:15 Земетресение разклати гръцки остров 24.05.24 08:01 Япония наложи наказания против девет съветски компании 24.05.24 07:50 Честваме 24 май – Ден на българската книжовност и просвета 24.05.24 07:16 Още вести четете в: България За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР