Рахим Стърлинг изглежда ще бъде първият напуснал Манчестър Сити през

...
Рахим Стърлинг изглежда ще бъде първият напуснал Манчестър Сити през
Коментари Харесай

Стърлинг ще напусне Манчестър Сити, но само шепа клубове могат да си го позволят

Рахим Стърлинг наподобява ще бъде първият напуснал Манчестър Сити през идното лято, защото англичанинът отхвърля диалозите за нов контракт от клуба. The Athletic даже твърди, че нападателят има намерение да потърси ново предизвикателство отвън „ острова “, въпреки единствено шепа клубове да могат да си го разрешат.

27-годишното крило от дълго време е свързвано с Арсенал и Тотнъм, само че лондонските тимове на този стадий не имат харизмата на грандове, с цел да имат състезател с неговите качества и най-много с неговото самочувствие.

Стърлинг може и да израсна в академията на КПР, само че още 17-годишен направи своя дебют в професионалния футбол за Ливърпул. Скоро по-късно „ жителите “ заплатиха за него съвсем €64 млн., с цел да може през днешния ден да бъде считан за един от най-опасните флангови нападатели в света. До момента в кариерата си той има над 160 гола и съвсем 130 асистенции, тъй че цената му напълно разумно е извънредно висока.

Transfermarkt го прави оценка на €85 млн., а това е сума, която е по силите единствено на ПСЖ, Байерн Мюнхен и Реал Мадрид.

Някои медии го пращат в италианския Милан, само че „ росонерите “ са твърдо решени да съблюдават строга финансова дисциплинираност, тъй че едва ли някой там е подготвен да прахоса целия бюджет за летни прехвърляния единствено за състезател като Рахим Стърлинг.

Договорът на англичанина изтича през 2023 година, тъй че има действителен риск той да го довърши и по-късно да договаря със свободен сътрудник за идващото си предизвикателство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР