Проваленият спортен министър на ГЕРБ Красен Кралев е кралят на

...
Проваленият спортен министър на ГЕРБ Красен Кралев е кралят на
Коментари Харесай

Сигнал до Narod.bg: Красен Кралев е „кралят на троловете“, върти схемите със сина на Любо Пъпката

Проваленият състезателен министър на ГЕРБ Красен Кралев е „ кралят на троловете “, твърди извънредно пред Narod.bg източник от сърцето на шайката. По думите на нашия източник Кра(д)лев, както иронично назовават корпулентния варненец, е градил своята фабрика за тролове в продължение на повече от 10 години.

Всички схеми минават през рекламна организация „ МАГ Адвъртайзинг “, която към този момент се споделя „ Маг комуникейшънс “ ЕАД, на която Кралев е едноличен притежател.

В съвета на шефовете на ЕАД-то са вписани:

– ПАВЛИНА ВАСИЛЕВА МОЛЛОВА (свързана с 11 фирми)

– СЪНРАЙЗ ТУРИСТ ЕНД ТРАВЪЛ СЪРВИСИЗ ЕООД (свързан с 2 фирми) на същата Павлина Василева Моллова

– „ МЕДИЯ СОЛЮШЪНС “ ЕООД на Анна Иванова Тодорова

В бизнеса с вярно поднесени вести е включен и синът на Любомир Павлов – Любо Пъпката. Информаторът на Narod.bg твърди още, че Владимир Павлов – Малката Пъпка, е действен началник на медийната империя на Красен Кралев.

Във фокуса на тролската фабрика са политически, спортни и общински тематики, както и настоящи предприемачи, които не са от обръчите на ГЕРБ.

Любопитен факт е, че бащата на Любомир Павлов е бил персонален доктор уши-нос-гърло на Тодор Живков. Радетелят за народна власт Любомир Павлов в действителност е в много тесни връзки с представителите на някогашната Държавна сигурност.

Реклама

След това в Общинска банка Пъпката назначава за изпълнителен шеф офицер от Шесто с букви С.М. После продължава да притегля прекалено много някогашни офицери от Шесто, заяви преди време някогашният ръководител на Комисията по досиетата Методи Андреев.

За „ краля на троловете “ се знае, че приключва Първа езикова гимназия и Висшия медицински университет във Варна. Специализирал е мениджмънт на политически акции в университета на Южна Каролина Съединени американски щати и по световен маркетинг към Асоциацията на националните рекламодатели на Съединени американски щати.

Кралев е един от създателите на Федерацията на самостоятелните студентски сдружения 1990 година, съосновател на Българското съдружие за почтени избори (каква подигравка, нали).

Бившият състезателен министър взе участие в стратегическото обмисляне и ръководство на над 25 политически акции на районно и национално равнище, в това число тези на Желю Желев, Петър Стоянов -1996 година и Симеон Сакскобургготски – 2001 година Учредител и заместител ръководител на партия „ Новото Време ”.

Още преди десетилетие след договаряния сред „ Уеб Медия Груп “ АД и президента на рекламна организация „ МАГ Адвъртайзинг “ Красен Кралев бе подписана договорка, с която пухкавият варненец закупи контролния пакет акции на компанията, заяви тогава News.bg – уебсайт от портфолиото на купеното сдружение. В него влизат още уеб страниците topsport.bg, money.bg и други.

„ От дълго време преглеждам благоприятни условия за разширение на онлайн бизнеса си, търсех развиване за него и договорката е в тази посока. Със уеб страниците от портфолиото на „ Уеб Медия Груп “ се допълваме доста добре и мисля, че синергията ще бъде съвършена “, разяснява пред „ Дневник “ Красен Кралев.

След придобиването на Web Media Group към портфолиото си от медийни уеб сайтове – „ България на следващия ден “ и районните сайтове  – sofiautre.bg, varnautre.bg, burgasutre.bg,plovdivutre.bg, starazagorautre.bg и dobrichutre.bg, благосъстоятелност на „ Алтернатив медия груп “, чиито притежател още веднъж е Красен Кралев, той прибавя и news.bg, topsport.bg, money.bg, Lifestyle.bg, Gladen.bg и Vsi4ko.bg.

Обект на договорката по  смяна на благосъстоятелност на Web Media Groupd бяха 87% от акциите, с което Кралев става мажаритарен притежател. Придобиването било осъществено чрез две покупко-продажби на фондовата борса на обща стойност от 1,23 млн. лв..

Кралев монетизира повече от добре бизнеса си – около ГЕРБ „ кралят на троловете “, да вземем за пример, направи огромната реклама за санирането на постройките, която трябваше да стигне „ до всяка стопанка “ по думите на тогавашния министър председател Бойко Борисов, против 520 хиляди лева

Компанията на Кралев завоюва състезанието за осведомителна акция на Министерството на районното развиване, оповестиха по мотива от ведомството на забравената към този момент министърка Лиляна Павлова.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР