Peugeot E-Traveller е насочен към професионални компании за превоз на

...
Peugeot E-Traveller е насочен към професионални компании за превоз на
Коментари Харесай

Модернизираният Peugeot E-Traveller вече е наличен за поръчка

Peugeot E-Traveller е ориентиран към професионални компании за транспорт на пасажери като хотели, совалки и таксита, само че и към фамилии. В взаимозависимост от версията ванът разполага с пет до девет места с високо равнище на комфорт. Peugeot към този момент задейства системите за поръчки за ревизирания Traveller.

E-Traveller е адаптивен и удобен, с плъзгащи се и преносими седалки, място за предпазване на втория ред, интегрирани сенници на втория ред и повече. Също по този начин е съвършен за действия навън с помощта на Grip Control с Hill Descent Control, подсилена система за сцепление за потребление върху неравни повърхности (напр. пясък, тиня, сняг).

Вътрешното пространство не се въздейства от съхраняването на батерията под пода. В взаимозависимост от конфигурацията E-Traveller може да транспортира до девет души с размер на багажника от 1384 литра или петима души и 2932 литра или даже да предложи до 4554 литра товарен размер с двама или трима души на борда.

Моделът се предлага в две дължини: L2 Standard (4,98 м) и L3 Long (5,33 м) с височина 1,90 м и в пет цвята: Kaolin White (стандартно), както и опционално в All Terrain Green, Perla Nera Black, Artense Silver и Titanium Grey.

Ванът е с осъвременен дизайн с нова решетка и новата емблема на марката в средата, нови Eco-LED фарове, с интегрирани LED дневни светлини в дизайн с 3 „ нокти “ и ризница, която е проектирана да обезпечава по-добра отбрана и аеродинамика за по-голяма успеваемост. Има повече и по-големи отделения за предпазване, изключително в горната част на арматурното табло и в централната подпора. Долната част на арматурното табло е оборудвана с новия, удобен и стилен автоматизиран комутатор e-Toggle.

Предлагат се два разновидността на предпазване на силата за L2 и L3 – акумулатори с потенциал 50 или 75 кВтч. Батерията от 50 кВтч е подобаваща за ежедневна приложимост в градовете и предградията и предлага пробег до 307 км (L2). Батерията от 75 кВтч предлага пробег до 467 км (L2).
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР