Промяната се кичи със завода за електромобили край Ловеч, сякаш

...
Промяната се кичи със завода за електромобили край Ловеч, сякаш
Коментари Харесай

Уникален цирк! Къде бе качен Петков от виден гербаджия

" Промяната " се кичи със завода за електрически автомобили край Ловеч, като че ли Кирил Петков персонално ще ги извозва по р. Осъм, написа във Facebook лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в Ловеч Николай Нанков. Той акцентира, че инфраструктура до предприятието няма, тъй като строителството на Автомагистрала " Хемус " не върви, осведомят от " Епицентър ".

Ето какво написа Николай Нанков в обществената мрежа:
-->
" Опонентите ни от Промяната доста обичат да се хвалят с една инвестиция край Ловеч - заводът за електрически автомобили. Както всичко друго при тези шмекери обаче, и тук совите не са това, което са. Когато се прави сходна инвестиция, тя наложително е обвързана със съпътстващата инфраструктура.

Когато се е възнамерявало местоположението на завода по време на ръководството на ГЕРБ, вложителите са видели подредена страна с предвидима и устойчива бизнес среда.

По нашия график до Ловеч към този момент трябваше да е подготвена автомагистрала “Хемус ”. Едва ли вложителите са могли да позволен, че Промяната като пристигна ще спре построяването на тази основна за бизнеса им инфраструктура. И освен.

Цялата страна се люшка от рецесия в рецесия! Но пък Промяната гордо се кичи със завода - като че ли Кирил Петков персонално ще извозва с лодка по река Осъм бъдещите електромобили
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР