Промяната се кичи със завода за електромобили край Ловеч, сякаш ...

Промяната се кичи със завода за електромобили край Ловеч, сякаш

Уникален цирк! Къде бе качен Петков от виден гербаджия

" Промяната " се кичи със завода за електрически автомобили край Ловеч, като че ли Кирил Петков персонално ще ги извозва по р. Осъм, написа във Facebook лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в Ловеч Николай Нанков. Той акцентира, че инфраструктура до предприятието няма, тъй като строителството на Автомагистрала " Хемус " не върви, осведомят от " Епицентър ".

Ето какво написа Николай Нанков в обществената мрежа:
-->
" Опонентите ни от Промяната доста обичат да се хвалят с една инвестиция край Ловеч - заводът за електрически автомобили. Както всичко друго при тези шмекери обаче, и тук совите не са това, което са. Когато се прави сходна инвестиция, тя наложително е обвързана със съпътстващата инфраструктура.

Когато се е възнамерявало местоположението на завода по време на ръководството на ГЕРБ, вложителите са видели подредена страна с предвидима и устойчива бизнес среда.

По нашия график до Ловеч към този момент трябваше да е подготвена автомагистрала “Хемус ”. Едва ли вложителите са могли да позволен, че Промяната като пристигна ще спре построяването на тази основна за бизнеса им инфраструктура. И освен.

Цялата страна се люшка от рецесия в рецесия! Но пък Промяната гордо се кичи със завода - като че ли Кирил Петков персонално ще извозва с лодка по река Осъм бъдещите електромобили

Източник: standartnews.com


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg