Променихме устава. По-скоро се обременява възможността да се вземат бързи

...
Променихме устава. По-скоро се обременява възможността да се вземат бързи
Коментари Харесай

Караджов: Не знам дали разследват Десислава Христова

" Променихме устава. По-скоро се обременява опцията да се вземат бързи и оперативни решения, по тази причина вместо двама шефове остава един ".

Така районният министър Гроздан Караджов изясни за какво беше освободена от поста изпълнителен шеф на " Автомагистрали " Десислава Христова., съобщи actualno.com.

Въпросът за приините за уволнението без заложен по време на парламентарния надзор от някогашния мивистър на Министерство на регионалното развитие Николай Нанков.

Той уточни, че е освободен и вторият шеф - Иван Станчев, а е назначен Евгени Генчев, който бил уволнен по времето на Христова и Станчев като основен инженер на сдружението и като шеф на " Експлоатация и поддръжка ".

" Нямаме информация дали Христова се проверява ", добави районният министър.

" Хората на Радев, които стачкуваха против Борисов, да бъдат по подобен метод изчегъртани - забавни са тези процеси ", сподели Нанков, визирайки думи на Христова, че е протестирала против ръководството на Борисов. Караджов от своя страна съобщи, че надали има човек, който по-дълго да е бил в районното министерство от Нанков и да не знае какви са нещата там и какво се случва.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР