Проливният дъжд и прякото предаване по телевизията на елитното дерби

...
Проливният дъжд и прякото предаване по телевизията на елитното дерби
Коментари Харесай

Съдийски отсъждания едва не предизвикаха прекратяване на мача Карнобат - Сокол

Проливният дъжд и директното предаване по малкия екран на елитното дерби ЦСКА-София - „ Левски “, съвпадащо със срещата „ Карнобат “ - „ Сокол “, не спря ентусиазма и желанието на карнобатските почитатели да бъдат час и половина на Градския стадион с обичания тим. С наличието си на стадиона те обаче усетиха мъка и отчаяние, освен това не толкоз, че „ Карнобат “ приключи 2:2 със „ Сокол “ /Марково/, а поради съдийските отсъждания.
Именно решенията на съдийската бригада изместиха качеството на продукцията и головете в мача на назад във времето. Първото полувреме от малко малко бе относително задоволително, за разлика от второто, когато очевидни нарушавания против карнобатските състезатели някак необичайно не бяха свирени, което провокира разумно противоречие от страна на футболистите на домакините и бурни освирквания от публиката.

Играта загрубя, настана мощно напрежение, а с изключение на дъжд, заваляха и жълти картони. Като нищо можеше и срещата да не приключи. С наближаването на края на мача зачестиха и митингите на играчите, в символ на противоречие с решенията на съдията. Най-верните почитатели на „ Карнобат “ също не можеха да одобряват, че очевидно тимът им не получава справедливи съдийски решения, а в противен случай, постоянно в техен ущърб.

„ Видимо и очевидно е, че съдиите имат нещо срещу нас, само че не мога да схвана какво, в случай, че при нас се играят най-нормалните мачове. “, съобщи след мача наставникът на „ Карнобат “ Георги Калоянов.

„ Аз такова напрежение на мач в Карнобат не съм виждал от 4 години. Чашата от дълго време преля, само че този мач в действителност е индикативен за едно, че се толерират тимове, които не знам, дали имат място и във „ В “ група. “, разяснява след мача президентът на „ Карнобат “ Теодор Иванов.

Георги Иванов изведе „ соколите “ от Марково напред в резултата с попадение в 58-та минута от дузпа, свирена за нарушаване против Валентин Тодоров.

В 62-ра минута Габриел Диманов възвърне равенството след пробив отляво и нахлуване в наказателно поле на гостите.

Трендафил Момчилов означи рядко срещан хубав гол за 2:1 в 78-та минута, когато при центриране от 40 метра завъртя топката компактно в горния ляв ъгъл на противниковата врата.

Грешка в защитата на домакините докара резултата до 2:2 10 минути преди края, когато измежду голмайсторите се записа Ангел Семерджиев.

В даденото от съдията продължение гостите нацелиха напречната греда след изстрел на резервата Симеон Сталев.

Карнобат: Любомир Стефанов, Трендафил Момчилов, Милен Стоянов, Ясен Тузаков, Пламен Димитров, Радослав Иванов /59 – Емил Димитров/, Стойко Колев, Димитър Петров, Георги Калоянов, Габриел Диманов /83 – Ивайло Стойчев/, Христо Каймакански
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР