Проговори майката на мистериозно изчезналата българка Биляна в Атина. Както

...
Проговори майката на мистериозно изчезналата българка Биляна в Атина. Както
Коментари Харесай

Мистерията с упоената, изнасилена и изчезнала Биляна в Атина се заплита!

Проговори майката на мистериозно изчезналата българка Биляна в Атина. Както БЛИЦ писа дамата мистериозно изчезва, откакто се обажда на майка си и ѝ споделя, че е изнасилена и упоена.

Жената епристигнала в Атина на 18 юли, настанила се в хотел на центъра и дни по-късно следите й се губят. Преди да изчезне младата жена епозвънила на майка си в Русе от българско заведение, което се намира наоколо до хотела със вик за помощ: "Ела да ме прибереш, упоиха ме и ме изнасилиха! Взеха ми облеклата и парите, нямам нищо ".

Майката незабавно тръгнала за Атина и сега е в гръцката столица безсилна да открие щерка си.

"Местната полиция е известена, задействани са предавания по малкия екран. Нямам вести. Хората, където се е движила, ми помагаха кой по какъв начин е видял.Последно е забелязана сама, само че не е била душевен съответна. Странното е, че се е срещнала с някакво момче в хотела и споделиха, че е изглеждала щастлива ", споделя майката Ани, представена от Нова телевизия.

"Трябваше медицински проблем да в профил, това трябваше да е последното ѝ идване.Не е нито толкоз влюбчива, с цел да хлътне по този начин внезапно. Момчето, с което е забелязана, даже е чужденец, не знам дали е обитавал в хотела, може би, тъй като са виждани там ", разкрива още майката.

"Като ми се обади, допускам, че е била упоена.Фейсбукът тя го направи с наш родственик, дори той го употребява сега и негов епризивът, в случай че някой, който я познава, го види, да се свърже с нас ", споделя още дамата.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР