Професионалните атлети са единодушни, че въпреки страха, който изпитват и

...
Професионалните атлети са единодушни, че въпреки страха, който изпитват и
Коментари Харесай

Какво е усещането да летиш с уингсют?

Професионалните спортисти са единомислещи, че макар страха, който изпитват и самите те, чувството да летиш е ужасно

Въпреки че човешката еволюция не е довела до това хората да могат да летят по натурален метод, съществуват разнообразни начини, които оказват помощ това да се случва. Един от тях е по този начин нареченият уингсют, посредством който те най-вече се приближават до това да бъдат супер герои или просто птици.

Заслужава ли обаче да поемеш този риск, с цел да полетиш?
Много от професионалните спортисти, които практикуват летенето с уингсют, също изпитват боязън от това. Майк Соунсън, да вземем за пример, има стотици полети, само че все пак споделя, че височините го плашат. Той, както и доста от неговите сътрудници, постоянно са нервни преди да скочат. Въпреки това всички единомислещо споделят, че чувството е ужасно.

Именно затова, с цел да се впуснеш в активност, от която се страхуваш, е нужна специфична психическа настройка.
 “Винаги се усещам нервозен, когато приближавам точката, от която би трябвало да скоча. Но един път случи ли се, по-късно чувството във въздуха е ужасно!”, споделя Суонсън.

Потопете се и вие в атмосферата на полет с уингсют посредством разнообразни висококачествени фрагменти по тематиката, които ще откриете в платформата Red Bull Content Pool.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР