Продуктите с марка Гозовица се пласират изключително добре на пазараа

...
Продуктите с марка Гозовица се пласират изключително добре на пазараа
Коментари Харесай

Е Това Вече Ни Взе Акъла! Няма Да Повярвате Какви Схеми Се Вихрят В Българските Затвори! Изкарват Се Тлъсти Пачки От Производство На

Продуктите с марка " Гозовица " се пласират извънредно добре на пазараа в Пловдив и региона, довериха от Министерството на правораздаването. Затворниците сами си отглеждат крави, овце и кози, от които добиват млякото. За момента вършат три типа сирене и кисело мляко. В развой на въвеждане в употреба е линия за кашкавал. Втора мандра, която набира скорост, е новоизградената на дунавския остров Персин към пандиза в Белене. Там животновъдният бранш е концентриран и се развива напълно в направление млечно говедовъдство. Друг нов извънредно известен артикул в пандиза е производството на слънчеви колектори и водни отоплителни устройства.

Те се вършат в един от най-новите цехове на Централния софийски затвор. От по-традиционните най-известният и печеливш е цехът за металообработка, където се е трудил и настоящият дезертьор от пандиза Владимир Пелов. Ботевградчанинът бил един от най-хубавите майстори на железни профили преди да го спрат от работа поради провиненият, признават негови съкилийници. В този и другите такива цехова се създават артикули от стомана и ковано желязо. Едни от най-големите взломаджии, които излежават присъди, пък са майстори в изработването на железни каси. Изработката на добра каса лишава най-малко 3 дни, признават наказаните нарушители. Повечето даже настояват, че могат да познаят личните си творения. Голяма част от тях споделят, чш внасят нововъведения в продуктите си против обири. Касоразбивачите измислят разнообразни разновидности, тъй че техни сътрудници да не могат да разбият елементарно касите, които са изработили. Продуктите им са също добре осъществени на пазара и с висока облага.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР