Пробитият от корупционни скандали кмет на Петрич Димитър Бръчков, чийто

...
Пробитият от корупционни скандали кмет на Петрич Димитър Бръчков, чийто
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Токсичният Димитър Бръчков драпа за нов мандат в Петрич с… инициативен комитет

Пробитият от корупционни кавги кмет на Петрич Димитър Бръчков, чийто арест се очакваше в последните дни на основния прокурор Иван Гешев, е вирнал гребена и счита отново да яхне властта на локалните избори през есента, повдигнат от… предприемчив комитет.

Източник на Narod.bg издаде, че Бръчката, както локалните назовават градоначалника, основен воин в десетки досъдебни производства, е станал прекомерно отровен и нито една партия не се е съгласила да го изтика напред като лице за локалния избор.

 Досъдебните производства, в които основен воин е Бръчката

Затова кметът с носни проблеми от Колумбия щял да се самоиздигне с предприемчив комитет от платени клакьори, които да се изложат пред петричани с тезата, че техният претендент заслужава нов мандат, с цел да продължат грабителските схеми, разяснява източникът на Narod.bg.

Според информацията Димитър Бръчков бързо-бързо не запомнил партията, която му даде властта – ГЕРБ, и в този момент завъртял дирник към Румен Радев с вярата президентът да му стане идната ракета-носител.

Реклама

 Росен Желязков се преклони пред Гоце Делчев в Благоевград…

Показателен факт в тази посока е, че на 4 май, когато един от тримата огромни в страната – ръководителят на Народното събрание Росен Желязков, отиде в регионалния център Благоевград за възпоменателното шествие във връзка 120 години от гибелта на революционера Гоце Делчев, Димитър Бръчков избра да отиде в град Гоце Делчев, с цел да взе участие в събитията един до друг с Румен Радев.

 …докато Димитър Бръчков избра делегацията на Румен Радев в град Гоце Делчев

Името му бе прочетено като част от формалните посетители, измежду които и кметът на Сандански Атанас Стоянов, на Банско – Иван Кадев, на Гърмен – Феим Иса, на Сатовча – Арбен Мименов и на Симитли Апостол Апостолов.

Вижте ВИДЕОТО ТУК след 11-ата минута

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР