При строги ограничителни мерки и повече пазаруване онлайн ще премине

...
При строги ограничителни мерки и повече пазаруване онлайн ще премине
Коментари Харесай

Идва черният петък - за какво да внимаваме при промоциите

При строги ограничаващи ограничения и повече извършване на покупки онлайн ще премине и тази година " Черният петък " у нас. В множеството от магазините огромни понижения ще има освен в границите на един ден, а през цялата идната седмица.

Електроуреди на промоция, дарове за коледно-новогодишните празници или облекла за зимния сезон. Това са измежду водещите неща, които притеглят хората в магазините, по време на сезона на шоковите понижения.

Абсолютно всичко се търси, перални, тв приемници и хубост бранш - всичко. Месецът на офертите е точно ноември месец, имаме ужасно огромни понижения от всички категории от цялото портфолио на магазина ни, споделя Кристина Павлова, супервайзер в магазин за техника.

Заради ограниченията към пандемията, огромна част от хората избират да пазарят напълно онлайн. Този тип извършване на покупки обаче, крие и доста опасности.

Основното нещо, за което би трябвало да се внимава от страна на потребителите за онлайн извършване на покупки е търговецът. Тоест, на кого даваме своето доверие и своите пари. Това значи да намерят контактите на този търговец, когато е онлайн и да видят по какъв начин биха могли да се свържат при възможен въпрос, изяснява Соня Спасова, шеф на Европейския потребителски център в България.

Въпреки условието за съществуване на зелен документ при посещаване на огромните търговски обекти, хората от всевъзможни възрасти избират да дойдат на място, с цел да видят и пипнат продукта, преди да го купят….

И онлайн поръчките се усилват, само че хората си избират да си дойдат тук на място и да видят с очите си защо става въпрос, добавя Кристина Павлова, супервайзер в магазин за техника.

На входа на множеството хипермаркети ще има чиновници, които ще изнасят всеки определен продукт, с цел да може да се види на място.

Репортер: Али Мисанков
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР