Президентите на Русия Владимир Путин и на Турция Реджеп Тайип

...
Президентите на Русия Владимир Путин и на Турция Реджеп Тайип
Коментари Харесай

Русия е готова да запази зърнената сделка при изрични гаранции от Украйна

Президентите на Русия Владимир Путин и на Турция Реджеп Тайип Ердоган са разискали решението на Кремъл, при която Украйна продължава да доставя храни до международните пазари по море, а Москва се съгласи да подсигурява сигурността им, заяви Би Би Си..

Според пресслужбата на Кремъл това е бил " обстоен диалог ".

Путин е споделил, че " киевският режим с поддръжката на западни куратори е употребявал филантропичния кулоар, с цел да ".

Президентът на Русия изрази същата концепция по-рано в.

Украйна не удостоверява присъединяване си в офанзивите против военни кораби в Севастопол, осъществени през уикенда., че всяка офанзива против корабите на Черноморския флот - който и да я е направил - е ориентирана извънредно против военни уреди, които, наред с други неща, се употребяват за обстрел на Украйна.

Путин е споделил на Ердоган, че желае да организира " в детайли следствие на събитията към случая, както и да получи действителни гаранции от Киев, че Истанбулските съглашения ще бъдат прецизно спазвани ". При спазването на тези две условия Русия е подготвена да преразгледа решението си за прекъсване на коридора.

В изказването на турската страна се споделя, че Ердоган е подготвен да продължи да прави всичко , с цел да позволи казуса и да продължи доставките на храни от Украйна.

Във вторник, че зърненият кулоар не е спирал работата си от " съветския демарш " и през това време 17 кораба са минали в двете направления.

Припомняме, че в понеделник Украйна, Турция и Организацията на обединените народи (ООН) на 31 октомври в границите на зърнената договорка, съобщи ТАСС, като се базира на Съвместния координационен център (СКЦ).

Отбелязва се, че 12 отпътуваха от Украйна , а други два се очакваше да дойдат в страната. Делегацията на Организация на обединените нации осведоми съветската делегация за тези дейности в сходство с откритите процедури на Съюзна контролна комисия.
 Украйна: 218 кораба са блокирани от прекъсването на зърнената договорка
Украйна: 218 кораба са блокирани от прекъсването на зърнената договорка

Без Русия договорката не може да функционира
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР