Президентът на САЩ отново обърна палачинката. Докато само ден преди

...
Президентът на САЩ отново обърна палачинката. Докато само ден преди
Коментари Харесай

Тръмп след Г-20: Настана време за сътрудничество с Русия

Президентът на Съединени американски щати още веднъж обърна палачинката. Докато единствено ден преди среата си с съветския си сътрудник Владимир Путин, до момента в който беше в Полша, той изрече остри рецензии към Москва, в това число и за намесата й в президентските избори в Съединени американски щати, след края на конференцията на Г-20 в Хамбург американският държавен глава към този момент зове за задълбочаване на съдействието сред неговата страна и Русия. "Време е да продължим напред посредством градивно съдействие с Русия ", написа Тръмп в Twitter. Като преди този момент означи, че въвеждането на режим на преустановяване на огъня в някои елементи на Сирия, който стартира да работи от през днешния ден, ще избави доста животи. Именно на срещата Путин-Тръмп в Хамбург, която се организира в петък, беше контрактувано въпросното помирение.

От различен пост на президента на Съединени американски щати в обществената мрежа излиза наяве, че очевидно той е повярвал на Путин, че Москва не се е намесвала в президентските избори, които той завоюва. "Два пъти попитах съществено президента Путин аз съветска интервенция в нашите избори. Той отхвърли изрично... ", споделя Тръмп. Още през вчерашния ден самият съветски президент по време на изказването си в Хамбург, разгласи, че американският президент е приел думите му, че Русия не е правила нищо по време на изборите в Съединени американски щати.

В различен пост в Twitter Доналд Тръмп отбелязва, че страната му е позволила неточности в някои от комерсиалните си контракти, подписани преди време и те би трябвало да бъдат поправени. "Срещата на Г-20 бе огромен триумф за Съединени американски щати. Тя сподели, че страната ни би трябвало да преразгледа редица несполучливи търговски покупко-продажби, които е сключила. Ще го създадем! ", написа Тръмп. За какви тъкмо търговски покупко-продажби става дума обаче от думите на президента на Съединени американски щати не излиза наяве.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР