Когато разтоварите покупките си в колата си, ако сте използвали

...
Когато разтоварите покупките си в колата си, ако сте използвали
Коментари Харесай

Жена ужасена, след като някой й открадна количката от супермаркета за £1, докато я разтоварваше

Когато разтоварите покупките си в колата си, в случай че сте употребявали количка, ще я хвърлите назад откъдето сте я взели и вземете своята монета от £1.

Но една жена не получи тази опция, защото когато беше обърната с тил, до момента в който хвърли последната част от извършването на покупки в колата си, някой я сграбчи - само че тя „ можеше „ не виждам никого наоколо “, когато искаше да се изправи против тях.

Етикетирайки ги като „ нагъл демон “, дамата се ядоса, казвайки: „ Не мога да допускам, че някой би направил това “, настоявайки, че тя не е дребни пари, а правилото на техните дейности.

Отправяйки се към известния конгрес Mumsnet, дамата написа: „ И по този начин, пазарих от Aldi по-рано през днешния ден, където би трябвало да вмъкнете £1, с цел да получите количка. Обикновено карам на място за паркиране, само че през днешния ден влязох на заден ход.

„ Докато товарех покупките в колата си, сложих количката пред капака на мотора. Имах три огромни торби с покупки, които взех една по една в багажника.

„ След като прикл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР