Една туристка беше чута да крещи Той има ръката ми“,

...
Една туристка беше чута да крещи Той има ръката ми“,
Коментари Харесай

Моментът, в който конят на кралската гвардия преяжда гърчеща се от болка туристка в Лондон

Една туристка беше чута да крещи „ Той има ръката ми “, до момента в който беше ухапана от кон, язден от кралска армия в Лондон.

Жената, която стои до табела, която гласи: „ Внимавайте, конете могат да ритат или хапят, не докосвайте мотивите, благодаря “, е с изгризани облекла от военния кон. Осемсекундно видео от срещата е качено в интернет и наподобява демонстрира по какъв начин американката стои прекомерно покрай животното.

Докато дамата крещи: „ Оу, ау, ау, помогни ми, той хвана ръката ми “, дежурният боец продължава да приказва на сътрудника си от кралската армия, който стои от другата страна на черното кон, откъдето се подвига паниката.

Друг екскурзиант, който носи пазарска чанта от Hard Rock Cafe, влиза и потупва нежно коня по носа. Той отпуска хватката си и дамата се отдалечава невредима.

Тя не е първият екскурзиант, заловен от огромните животни, които стоят пред парада на конната армия в централен Лондон. Още през януари различен беше шокиран, когато един от конете на краля реши да хапне палто...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР