Президентът на САЩ Доналд Тръмп е изправен пред преврат, предупреди

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп е изправен пред преврат, предупреди
Коментари Харесай

Стив Банън: Тръмп е изправен пред преврат

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп е изправен пред " прелом ", предизвести някогашният основен пълководец на Белия дом Стив Банън пред " Ройтерс ".

Банън има поради неизвестен материал във вестник " Ню Йорк таймс " , в който в детайли се разказва съпротивата в администрацията на американския водач.

" Това, което наблюдавахме предишния ден, беше извънредно съществено. Това е директна офанзива против институциите. Това е прелом ", съобщи той по време на аудиенция в Италия.

Статията е оповестена в сряда и е написана от почитан представител на администрацията, оповестява " Ню Йорк таймс ". Авторът подлага на критика " аморалността " на Тръмп.

Банън акцентира, че за последно американски президент е бил нападан по подобен метод по време на Гражданската война , когато военачалник Джордж МакКлелан влезе в конфликт с тогавашния президент Ейбрахам Линкълн.

" Това е рецесия. Страната единствено един път имаше такава рецесия през лятото на 1862 година, когато Джордж МакКлелан и генерали, всички демократи в Съюзната войска, считаха, че Ейбрахам Линкълн не става и не е способен да е главнокомандващ " , уверен Банън.

В петък Тръмп разяснява, че правосъдното министерство на Съединени американски щати би трябвало да откри кой е написал материала , защото това е въпрос, засягащ националната сигурност на страната.

Банън беше уволнен от Тръмп през август 2017 година
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР