Президентът на Русия Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.

...
Президентът на Русия Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.
Коментари Харесай

Близо 5 месеца по-късно: Путин назова специалната операция с истинското ѝ име

Президентът на Русия Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През за първи път назова нашествието в Украйна с думата " война " и по този метод постави завършек на употребяваната до момента от Кремъл изразителност, съгласно която спорът в източноевропейската страна представляваше " специфична военна интервенция ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 6413
,,Никой не утвърждава войната. Загубата на животи е една огромна покруса. От друга страна обаче държанието на Запада не ни остави друга опция за действие``, означи Путин по време на формалното си посещаване в Иран.

Това е първият път, в който съветският държавен глава загатва думата " война " обществено, откогато стартира нашествието в Украйна на 24 февруари, напомня Infobae.

По думите на Путин спорът има своя произход и той е в дейностите, подхванати от Запада през последните години, както и разширението на НАТО до границите на Руската федерация.

Някои европейски страни заявяваха, че не са съгласни с участието на Украйна в НАТО, само че в последна сметка, под натиска на Съединени американски щати, трансформираха решението си, уточни още Путин и добави, че по този начин те са изгубили своите суверенитет и самостоятелност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР