Президентът на Русия Владимир Путин вече взима съвсем насериозно плановете

...
Президентът на Русия Владимир Путин вече взима съвсем насериозно плановете
Коментари Харесай

Путин вече се готви за най-лошото по отношение на Крим

Президентът на Русия Владимир Путин към този момент взима напълно насериозно проектите на украинската войска да си върне Кримския полуостров. По тази причина стопанинът на Кремъл е издал разпореждане да стартира подсилване на Крим.
По информация на " Дейли мейл " съветските войски са се заели с построяването на барикади и окопи към крайбрежията на полуострова и наоколо до главните пътни артерии, водещи до Крим.

Според английското издание Путин е подготвен да жертва туристическия сезон в Крим това лято, с цел да е в подготвеност да отблъсне едно вероятно контранастъпление против полуострова. На процедура по северните плажове на Крим към този момент са ситуирани артилерийски оръдия.
От Киев обявиха неотдавна, че са подготвени да договарят с Москва, само че единствено когато украинските войски доближат до границите на Украинския полуостров – задача, която бе избрана като извънредно амбициозна от редица военни анализатори поради сегашните позиции на украинските сили.

За Путин обаче сходен сюжет би бил пагубен, което може би би довело до рухването на режима му – вид, който Кремъл ще се опита да избегне непременно.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР