Президентът на хърватския Горица Ненад Црънко направи интересно изказване относно

...
Президентът на хърватския Горица Ненад Црънко направи интересно изказване относно
Коментари Харесай

Хърватски тим: Лудогорец даваше само 300-400 хиляди евро за нашия вратар

Президентът на хърватския Горица Ненад Црънко направи забавно изявление по отношение на вратаря на отбора Кристиян Кахлина, който бе пред контракт с Лудогорец. След като разградчани удариха на камък с него, се насочиха към стража на Грьонинген Серджио Падт, с който се схванаха да укрепи отбора от лятото.

" Да, Лудогорец излезе с оферта за Кахлина, само че в този миг тя бе незадоволителна за Горица. За 300-400 хиляди евро ние няма по какъв начин да се разделим с капитана си. Ако в Лудогорец, подобрят изискванията, да ми се обадят ", разяснява Црънко пред хърватската национална телевизия HRT.

Според осведомени от Горица са поискали към 1 млн. евро от разградчани за стража си. Те към този момент им дадоха треньора си Валдас Дамбраускас.

Ненад Црънко единствено удостовери в изявлението си за HRT, че Лудогорец е платил алегорична сума като обезщетение за литовския експерт, само че не разкри цифрите. На мястото на Дамбраускас Горица назначи някогашния треньор на Хайдук (Сплит) Синиша Орешчанин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР