Белият дом нареди на китайска група, която управлява операция за

...
Белият дом нареди на китайска група, която управлява операция за
Коментари Харесай

Джо Байдън нареди на китайски криптокопач да продаде земя близо до американската военна база

Белият дом подреди на китайска група, която ръководи интервенция за криптодобив в Уайоминг, да продаде земята, където държи сървърите си, защото оборудването е до база, в която се намират нуклеарни балистични ракети на Съединени американски щати.

Президентът Джо Байдън подреди на MineOne Partners и нейните сътрудници да продадат земята до военновъздушната база Уорън в Уайоминг в границите на 120 дни. Белият дом сподели, че компанията, група от Британски Вирджински острови, мажоритарно притежавана от китайски жители, не е уведомила държавното управление на Съединени американски щати за сензитивната транзакция.

Военновъздушни сили Уорън е едно от местата, където Съединени американски щати разполагат нуклеарни междуконтинентални балистични ракети ракети. В заповед, изискваща продажбата, Байдън сподели, че MineOne употребява профилирано съоръжение за копаене на криптовалута, което включва технология с задграничен генезис, която съставлява риск за националната сигурност на Съединени американски щати.

Той сподели: „ Близостта на задгранична благосъстоятелност недвижими парцели до стратегическа ракетна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР