В ранната сутрин на 3 май двама мъже в камион-кутия

...
В ранната сутрин на 3 май двама мъже в камион-кутия
Коментари Харесай

Йорданец, преминал нелегално границата, се опита насила да си проправи път в база на американската морска пехота — защо това не е по-голяма история?

В ранната заран на 3 май двама мъже в камион-кутия стопираха до предната врата въз основата на морската пехота Куантико, на 35 благи югозападно от Вашингтон, окръг Колумбия, и се пробваха да си пробият път с неистина, потвърждавайки, че са снабдители на Amazon.

След като скептично настроената военна полиция ги насочи към зона за вторична инспекция за сигурност, водачът натисна газта в нарушаване на заповедите за прекъсване и се опита да вкара камиона в центъра на града. Бързи депутати сложиха пътни бариери, които стопираха камиона.

В последна сметка морските пехотинци упрекнаха двамата за навлизане във федерална благосъстоятелност.

Ние знаем това единствено заради отчет в Potomac Local News, учреден през 2010 година, „ с цел да помогне на хората да схванат какво се случва в техните локални общности в Северна Вирджиния. “

Въпреки че репортерката Кели Сиенковски, която описа случилото се, се концентрира върху локалната си читателска публика, тя е шокирана, че тази история не е привлякла повече национа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР