Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов заяви, че няма

...
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов заяви, че няма
Коментари Харесай

Борислав Михайлов няма да подава оставка

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов съобщи, че няма да подава оставка. Тя му беше поискана от премиера Бойко Борисов през днешния ден, оповестява БНР.

 © Архив
На базата в Бояна медийният шеф на съюза Христо Запрянов обясни, че в петък от 14:00 часа има съвещание на Изпълкома на БФС и след него, от 15:00 часа Михайлов ще отговори на всички въпроси на медиите.

По-рано през днешния ден министърът на спорта Красен Кралев след диалог с премиера Бойко Борисов разгласи, че държавното управление прекратява всевъзможни връзки с Българския футболен съюз (БФС) до подаване на оставка на ръководителя Борислав Михайлов.

" Преустановяваме всевъзможни връзки с БФС в това число финансови. Искаме оставката поради цялото положение на футбола. Държавата не може да толерира повече сходно държание ", акцентира още Кралев.

Решението на държавното управление е вследствие на позорната загуба на България от Англия с 0:6 в понеделник на стадион “Васил Левски ” и държанието на публиката.

Националният тим на България в понеделник записа най-тежката домакинска загуба в цялата ни футболна история, а дуелът на два пъти бе пресечен и поради расистки прояви по трибуните.
 Борисов прикани Боби Михайлов да си подаде оставката като президент на БФС Борисов прикани Боби Михайлов да си подаде оставката като президент на БФС
Призовавам Борислав Михайлов неотложно да си подаде оставката като президент на Българския футболен съюз, написа министър председателят Бойко Борисов в профила си...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР