Влюбените от детството Сам и Ниа Рейдър изглежда имаха всичко

...
Влюбените от детството Сам и Ниа Рейдър изглежда имаха всичко
Коментари Харесай

Ашли Мадисън: Звездата от Секс, лъжи и скандал Ниа Рейдър казва, че изневярата не винаги означава развод

Влюбените от детството Сам и Ниа Рейдър наподобява имаха всичко – добър външен тип, блестящи усмивки, баснословен брак и милиони почитатели в YouTube, светът в краката им.

Но както разкрива Ashley Madison: Sex, Lies and Scandal – шоуто, което сега превзема Netflix, тази приказка е построена върху големи неистини. Документалните филми от три елементи описват по какъв начин през 2015 година Ashley Madison, уеб страница за женени хора, търсещи невярност, е бил хакнат и самоличността на 30 милиона консуматори е изтекла в тъмната мрежа и е станала обществена.

Сред тях беше някогашна здравна сестра в незабавното поделение – и явно привързан Крисчън – Сам, който освен имаше многочислени афери, само че и се заяждаше с приятелката на жена си. В първото си извънредно английско изявление Сам споделя: „ Да разбия сърцето на жена си беше най-трудното нещо, което в миналото съм трябвало да направя. Моята невярност раздра света на Ния. " Израснала в Тексас, всичко, което Ниа в миналото е желала, е гальовен брачен партньор и лично с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР