През лятото, в топлото време, момичетата си обличат топове и

...
През лятото, в топлото време, момичетата си обличат топове и
Коментари Харесай

За какво са измислени силиконовите презрамки на сутиена?

През лятото, в топлото време, девойките си обличат топове и рокли с голи плещи. Цялата концепция на тези дрехи – в желанието да се покаже красивата линия на раменете, изящният врат и акцентират горната част на ръката.

Но казусът е, че не всеки бюст разрешава да се носят открити рокли и блузи без опора изпод. Възможни са и други аргументи: размерът понижава, формите стават по-слабо изразени. Но ви се желае, както и преди, бюстът да не се губи на фона на фигурата.

 

И на ход са силиконовите презрамки.

Ако имате проблем с бюста, купете си, в последна сметка, сутиен бралет (специален вид сутиен с прилична, минимална поддръжка на бюста), бандо или бриджитка, обкантена със силиконови ленти, която съвършено се държи без презрамки и не се плъзга по гърба.

Мисля, че всеки знае по какъв начин работят чорапите със силикон? Тук е същото: краищата на сутиена са крепко прикрепени към кожата и не мърдат при нито едно от вашите придвижвания.

И в случай че размерът на бюста не ви разрешава да носите топ без сутиен, тогава не би трябвало да носите такива топове.

Силиконовите презрамки не се разграничават от елементарните презрамки. И без значение какъв брой пъти са ви казвали противоположното, единствено вие и вашият сътрудник в избрана конюнктура можете да виждате вашето долни дрехи.

Разбирам, че в този момент е допустимо да се върви по улицата и по гащи, само че в случай че приказваме за жанр, грациозност и женственост, просто крийте презрамките.

Сега ще ви покажа фотография, на която би било уместно да сложите силиконови презрамки:

Надявам се, че ме разбрахте? Силиконовите презрамки се носят ПОД полупрозрачни облекла, с цел да се сътвори резултатът на изчезналото долни дрехи.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР