През 2022 г. се състоя премиерата на новото поколение на

...
През 2022 г. се състоя премиерата на новото поколение на
Коментари Харесай

Шампионът от Формула 1 тества новата Honda Civic Type R

През 2022 година се състоя премиерата на новото потомство на наточения хечбек Honda Civic Type R. Емблематичният модел резервира платформата Type R от поколението FK8 от 2017 година, както и двулитровия K20C редови четирицилиндров бензинов мотор с турбокомпресор, само че се трансформира в най-мощната версия в историята - моторът към този момент създава мощ от 319 конски сили и оптимален въртящ миг 420 Нм.

Агрегатът работи взаимно с шестстепенна механична скоростна кутия. Мощен мотор и „ дръжка “ са отлична композиция, която точно професионален играч може да оцени най-добре. А още повече - актуалният първенец в Формула 1.

Японският авто производител продължава партньорството си с австрийския тим Oracle Red Bull Racing, който се съставлява от Макс Верстапен - младият нидерландец стана първенец на Формула 1 през 2021 година и върви към втората си купа този сезон. И сред стартовете в надпреварите от този сезон, той получи опцията да тества новата Honda Civic Type R на спортната писта.

Във видео, основано от Honda Australia, Верстапен научава, че има няколко свободни часа в натоварения си график. Макс взема решение да прекара това време на пистата Euro-Ring в Унгария в компанията на новата кола. Както прилича на играч от неговия сан, водачът изстисква всичко допустимо от японския хотхеч.

Възможно е, възползвайки се от специфичния си статут, Верстапен да успее да достави новата Honda Civic Type R в персоналния си гараж много бързо, само че елементарните клиенти ще би трябвало да почакат. Вече е известно, че интервалът от подаване на поръчка до изпращането от фабриката, превозването до представителството и предаването на автомобила на клиента ще са нужни минимум шест месеца.

Причината, заради която интервалът се оказва толкоз раздължен още при започване на продажбите, не се разкрива. Вижте обаче какво прави Верстапен с новата Honda.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР