Претендентът за световната титла в тежка категория Дилиан Уайт заяви,

...
Претендентът за световната титла в тежка категория Дилиан Уайт заяви,
Коментари Харесай

Дилиан Уайт за Тайсън Фюри: Разбира се, че ще го нокаутирам!

Претендентът за международната купа в тежка категория Дилиан Уайт съобщи, че международният първенец Тайсън Фюри е длъжен да се бие с него за пояса на Световния боксов съвет (WBC). Британецът Уайт се закани да победи сънародника си и да го смъкна от боксовия престол.

По-рано тази есен Фюри нокаутира Дионтей Уайлдър, с цел да постави завършек на трилогията сред двамата и да отбрани пояса на WBC, само че от организацията оповестиха, че Уайт е формален кандидат за купата. Това може да сложи кол в проекти на Циганския крал да се бие с спечелилия от Александър Усик и Антъни Джошуа за обединяване на всичките пояс в дивизията.

" Вече е доказано, че идващият мач на Тайсън Фюри би трябвало да е против мен. WBC го оповестиха и на уеб страницата си, аз съм формалният кандидат. Той ще се опита да се бие с Усик, тъй като това е доста по-лесен мач за него, само че към този момент няма избор. Какво ще направи, ще хвърли пояса в кофата и ще избяга от повече пари, в сравнение с получи за мача с Уайлдър? Той споделя, че държи на думата си, само че ние знаем какъв брой нелепости приказва ", разяснява Уайт.

" Той знае, че към този момент съм го свалял на земята и мога да го направя още веднъж. Той не обича да получава удари в тялото и по тази причина не желае да се бие с мен. Разбира се, че ще го нокаутирам! Отдавна желая да се изправя против него и в този момент желая да се бием за международната купа ", добави британецът, който има две загуби на професионалния кръг - от Антъни Джошуа и Александър Поветкин.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР