Бизнесменът Димитър Бонзов е собственикът на пистолета, с който големият

...
Бизнесменът Димитър Бонзов е собственикът на пистолета, с който големият
Коментари Харесай

БОМБА в Lupa.bg: Ето с чий пищов гърмя детето на Божанков - на Димитър Бонзов

Бизнесменът Димитър Бонзов е притежателят на револвера, с който огромният наследник на депутата Явор Божанков простреля момиче на 12 години. Инцидентът стана в Арбанаси по време на празненство за рождения ден на половинката на Бонзов - Мая Банзарова. 

Децата са помислили револвера за играчка. Той е бил в якето на Бонзов, който го оставил на стола и отишъл до тоалетната. Момичето, което се води вуйна на сина на Божанков, е улучено в пръста на крайници. Куршумът - 0.357 диаметър от револвер " Смит енд Уестън " е останал в тялото на детето и в този момент го оперират, с цел да го извадят. 

На рождения ден са били единствено родственици. Те са с изключение на политици, и предприемачи. Член на едно от фамилиите е и издателят на един от локалните вестници - " Янтра ". Самият Бонзов има разнороден бизнес - от хазартни игри до произвеждане на самун. Очаква се Бонзов да бъде упрекнат за погрешно предпазване на оръжие. Синът на Божанков е невръстен и няма по какъв начин да носи наказателна отговорност. 

" Големият ми наследник е в потрес. Можело е да се случи най-лошото. Благодарим на Господ, че не е " написа Явор Божанков във в фейсбук.

От прокуратурата образуваха следствие за телесна щета и погрешно предпазване на оръжие

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР