Престъпната структура ГЕРБ отново произведе новина в стилистиката на МВР

...
Престъпната структура ГЕРБ отново произведе новина в стилистиката на МВР
Коментари Харесай

Рецидивист в Narod.bg: Арестуваха общинар от ГЕРБ в Петрич! Траян Стоименов сгащен с кола с фалшиви номера

Престъпната конструкция ГЕРБ още веднъж създаде вест в стилистиката на Министерство на вътрешните работи – общинският консултант в Петрич от шайката Траян Стоименов е задържан, откакто бил хванат да ръководи автомобил с подправени номера, научи извънредно Narod.bg.

Криминалният батак, в който кметът Димитър Бръчков обърна югозападния град, се размъти още веднъж в събота, 4 март, когато към 23 ч. общинският консултант от ГЕРБ е хванат от патрул на КАТ с колата, окичена с менте номера.

Свикналите на безотговорност Стоименов и самичък кметът Бръчков почнали да звънят на служителите на реда със закани за уволняване, в случай че закононарушението на доверения му консултант по характерни въпроси от дискретно естество не бъде заметено под килима.

За благополучие чиновниците на реда не се поддали на герберския рекет и изпълнили отговорностите съгласно буквата на закона – общинарят от ГЕРБ Траян Симеонов ще бъде измамен под отговорност.

Реклама

Не е ясно по каква причина разпасалият се старейшина е управлявал колата, само че поради обстоятелството, че е автоджамбазин може да се допусна, че евентуално става дума за откраднат автомобил.

За похлупак се оказа, че Траян Стоименов е рецидивист – малко преди изборите на 2 октомври 2022-а Траян Стоименов още веднъж натрупа стаж в ареста поради пазаруване на гласове.

Стоименов, който е от село Коларово, се опитвал против пари да кара съселяните си да пуснат глас за хунтата ГЕРБ, обясниха тогава от пресслужбата на Министерството на вътрешните работи.

С изтъркания номер „ пари против избор “ на изборите през 2019 година търговецът на коли съумя да стигне на второ място в листата ГЕРБ с висок брой преференции.

Гербопитекът бил предпочетен от 552 гласоподаватели и по този метод от предпоследен, за малко да събере точки колкото демонстриращият непосредственост с Бойко Борисов кмет Димитър Бръчков, чийто далавери Narod.bg стартира да осветлява една по една.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР