Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез изрази разочарованието си

...
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез изрази разочарованието си
Коментари Харесай

Душан Керкез: Пропуснахме много шансове, което отдавам на липса на концентрация

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез изрази разочарованието си и пое отговорността за.

" Всички неща към клуба в последните дни за мача с ЦСКА за Купата способстваха загубата през днешния ден. Не знам за какво хората тук мисля, че щом сме в борбата за седмото място, наложително ще спечелим това място. Не знам и за какво взеха решение, че като спечелихме против ЦСКА в първия мач, към този момент сме взели Купата. Ние сме добър тим, само че не най-хубавият. Трябва да свършим още доста работа, с цел да бъдем това, което желаеме да бъдем ", разяснява Керкез.

" Не мога да съм удовлетворен от това, че сме изгубили. Пропуснахме доста шансове, което приписвам на липса на централизация. През втората част стояхме по-добре на терена, само че няма по какъв начин да спечелим с 80 % от опциите си. В такива случаи няма и частицата шанс, която ти би трябвало ", сподели още наставникът на Ботев.

" Въпреки загубата съм сигурен, че това, което се случи през днешния ден, е по-добре за нас преди дуела с ЦСКА. Поемам цялостната отговорност за загубата през днешния ден. Хората към клуба и в клуба би трябвало да схванат, че най-важното нещо е тимът. Когато този клуб разбере кое е най-важното - тогава Ботев ще се върне там, където му е мястото. Не желая да разясняваме тематиката за моя контракт. От два месеца единствено това изяснявам. Всичко това пречи на футболистите. Трябва да се опитаме да защитим играчите. Само по този начин бихме могли да стигнем до финала за Купата на България. Не мога да се боря самичък, с цел да опазя тази съблекалня. ЦСКА разполага с доста опитни играчи и би трябвало да подходим мъдро в реванша. Продължавам да настоявам, че ЦСКА е любимец в дуела ", добави Душан Керкез и прикани почитателите на " канарчетата " за поддръжка в идния мач с " алените ".



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР