Изборът на име на вашето бебе трябва да е вълнуващо

...
Изборът на име на вашето бебе трябва да е вълнуващо
Коментари Харесай

„Семейството ми се отрече от мен заради името на бебето ми, но аз отказвам да отстъпя“

Изборът на име на вашето бебе би трябвало да е вълнуващо решение, като баби, дядовци, братя и сестри и другари постоянно вземат участие, с цел да дадат свои лични оферти – само че един татко твърди, че фамилията му е направило тази стъпка прекомерно надалеч, като се е „ отрекло от него “, тъй като е избрал „ неверното име “.

Може би се чудите какво име може да оправдае отхвърлянето на цялото ви семейство? Мъжът пази този псевдоним в загадка, само че вместо това твърди, че просто е отказал да съблюдава традицията за предаване на името на татко си.

Влизайки в Reddit, с цел да показа тестването, той изясни анонимно: „ Жена ми и аз сме дружно към този момент шест години и родихме крепко момченце.

„ Моето семейство е доста културно и в нашата просвета имаме тази традиция, че първият наследник би трябвало да бъде кръстен на бащата на сина, с цел да го почитаме. Аз персонално ненавиждам тази традиция, тъй като имам вяра, че името би трябвало да бъде решението на родителите на детето и никой различен. Към днешна дата синът ми е към този момент съвсем на пет месеца, зд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР