Хамас пусна нови видеозаписи без дата в събота на двама

...
Хамас пусна нови видеозаписи без дата в събота на двама
Коментари Харесай

Хамас публикува пропаганден видеоклип на двама заложници, включително отвлечен американски гражданин

Хамас пусна нови видеозаписи без дата в събота на двама мъже, в това число американски жител, държани за заложници в Газа. Видеото демонстрира двамата мъже живи и е пуснато в обществения медиен канал на палестинската въоръжена група, който постоянно се употребява от групата за издание на пропагандни видеоклипове.

Заложниците, които се виждат на видеото, са разпознати като Омри Миран и Кийт Сийгъл от групата на акцията Форум за заложници и изчезнали фамилии. И двамата мъже бяха отвлечени от екстремисти по време на офанзивата на Хамас против Израел на 7 октомври.

В изказването групата на акцията сподели, че видеото демонстрира заложниците „ за първи път след 204 дни в плен “. CBS News не може да удостовери датата на снимане или наличието на видеото, само че фрагментите бяха оповестени в канала, където са оповестени други видеоклипове, показващи заложници.

в сряда. Смята се, че у тях са останките на други трима жители на Съединени американски щати. Хамас пусна видеозапис на американеца от израелски...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР